Over ons

Steenbeek Keukens

Al meer dan 25 jaar helpen we mensen bij het realiseren van hun droomkeuken.
Laten we kennismaken
Premium dealer in o.a.:
Hi! Wij zijn Steenbeek Keukens.
Wij geloven dat een keuken het hart van je huis is en daarom nemen we de tijd om elke klant persoonlijk te begeleiden in het ontwerpproces. Of je nu op zoek bent naar een moderne, landelijke of traditionele stijl, wij helpen je graag om de perfecte keuken te vinden die bij jouw levensstijl past.

Duurzaam & kwalitatief

Onze keukens zijn van goede kwaliteit en gemaakt van duurzame materialen. We werken samen met enkele van de beste leveranciers in de industrie om ervoor te zorgen dat we altijd de nieuwste en meest innovatieve producten aanbieden.

Persoonlijke aandacht

Maar wat ons echt onderscheidt van de rest, is onze aandacht voor detail, onze persoonlijke aanpak en een dat je altijd een fair prijs krijgt. Marcel en Miechel staan altijd klaar om je te helpen en te adviseren, vanaf het eerste ontwerp tot jaren na de installatie.

Ons verhaal

Wij zijn Marcel en Miechel Steenbeek. Ja, je leest het goed, wij zijn een vader-zoon duo met een gedeelde passie voor keukens en interieurbouw.

Marcel, met meer dan 25 jaar ervaring in de keukenbranche, kent alle fijne kneepjes van het vak. Hij heeft zijn vaardigheden en kennis doorgegeven aan Miechel, die niet alleen het vak van zijn vader heeft geleerd, maar ook een uitgebreide opleiding van vier jaar aan het HMC in Amsterdam heeft gevolgd. Hier heeft Miechel zich bekwaamd in meubel- en interieurbouw.

Samen combineren we onze expertise om een totaal plaatje te creëren in jouw ruimte. Ons doel is om jou het beste te bieden, met het voordeel van korte lijntjes en persoonlijke aandacht.

Heb je interesse? Voel je vrij om ons te bellen. We nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek, of dit nu bij ons is of in het comfort van jouw eigen huis. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en samen je droominterieur te realiseren.

De Steenbeek beloften

Wij vinden het belangrijk dat je weet waar je aan toe bent. Koop je bij ons een keuken? Dan beloven wij:
Een kwaliteit keuken met onze 25 jaar ervaring
Altijd voor een eerlijke prijs
Goede service, zelfs jaren na plaatsing
Geen kennismaking zonder heerlijke koffie!
Afspraak maken
Ontvang gratis ons magazine!
Magazine aanvraag
Ontvang gratis ons magazine!
Magazine aanvraag