Dit kunnen we ook

Steenbeek interieuwbouw

Al meer dan 25 jaar helpen we mensen bij het realiseren van hun droomintererieur.
Laten we kennismaken
Wij kunnen meer dan alleen keukens
Bij Steenbeek hebben we niet alleen ervaring in het ontwerpen en bouwen van hoogwaardige keukens, maar ook in het creëren van op maat gemaakte interieurs voor uw hele huis. Of u nu een nieuwe kast, een inloopkast, een tv-meubel of een complete thuiswerkplek nodig heeft, wij staat klaar om uw droominterieur werkelijkheid te maken.

Duurzaam & Hogekwaliteit

Onze interieurbouw is we niet alleen mooi, maar ook duurzaam en van hoge kwaliteit. We gebruiken alleen materialen die duurzaam en milieuvriendelijk zijn en we werken samen met leveranciers die dezelfde waarden delen als wij. Door ons te concentreren op duurzaamheid maken we interieurs die generaties lang meegaan. Bovendien hebben we jarenlange ervaring in het creëren van interieurs van hoge kwaliteit. We besteden veel aandacht aan elk detail en streven naar perfectie bij elk project dat we uitvoeren

Persoonlijke aandacht

Maar wat ons echt onderscheidt van de rest, is onze aandacht voor detail, onze persoonlijke aanpak en een dat je altijd een fair prijs krijgt. Marcel en Miechel staan altijd klaar om je te helpen en te adviseren, vanaf het eerste ontwerp tot jaren na de installatie.

De Steenbeek beloften

Wij vinden het belangrijk dat je weet waar je aan toe bent. Koop je bij ons een keuken? Dan beloven wij:
Een kwaliteit interieur met onze 25 jaar ervaring
Altijd voor een eerlijke prijs
Goede service, zelfs jaren na plaatsing
Geen kennismaking zonder heerlijke koffie!
Afspraak maken
Ontvang gratis ons magazine!
Magazine aanvraag
Ontvang gratis ons magazine!
Magazine aanvraag